Se billedet: Sådan blev Hilda Heick fejret

Hilda Heick

Hilda Heick

Foto: Gregers Overvad
Hilda Heick er taknemmelig for at være blevet 75 år og siger, at der gerne må ryge 15-20 år mere på.

Hilda Heick fejrede sin 75 års fødselsdag den 19. maj i solskin og pragtfulde omgivelser. Hun havde nemlig inviteret den nærmeste familie på en uges ophold i et lejet hus ved Como-søen i Italien. 

Man kan ane lokaliteten på det billede, hun har lagt op på Instagram med følgende tekst: "Næste runde hjørne bliver med et 8tal foran. Jeg er dybt taknemmelig for de første 75 år - tak til alle for kærlige hilsner"

Hilda Heick omgivet af familien

Omgivet af sin mand, Keld Heick, sin datter, Annette Heick, svigersønnen, Jesper Vollmer, og børnebørnene, Eliot og Storm, kunne Hilda Heick fundere over sin alder. 

- Jeg kan ikke forstå det. 75!! Mine bedsteforældre var jo tudsegamle, da de blev 70. Og også mine forældre. Gamle og forslidte. Keld og jeg har også været flittige, men det er på en anden måde. Vi har været velsignede med et sjovt liv, selv om det da også kan være hårdt indimellem, siger hun i et interview med  BILLED-BLADET. 

- Jeg er taknemmelig for, at jeg har fået lov til at blive så gammel. Jeg har haft et dejligt liv, og det gør heller ikke noget, hvis der skulle ryge en 15-20 år mere på. Bare jeg har det godt, og pæren fungerer. Ellers er det lige meget.

Læs stort interview med Hilda Heick i BILLED-BLADET, som kan købes fra torsdag den 27. maj.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden