15. maj. 2021
Af Stine Ramlyng

Kandis-Johnny har fået nyt, overraskende job

https://imgix.billedbladet.dk/storage_1/media/kandis1.jpg
Foto: Søren Jul Lamberth
Kandis-forsanger Johnny Hansen har ikke ligefrem ligget på den lade side under corona-nedlukningen. Tiden er både blevet brugt på familien, et nyt sommerhus, en ny hund, golf, et soloprojekt og ikke mindst et nyt job i lokalområdet.

Nedlukningen af Danmark kom som et sandt chok for det populære orkester Kandis, men de trøstede sig med, at der ville blive tale om en kort periode. De havde ikke fantasi til at forestille sig andet.

– Hvis nogen dengang havde sagt, at vi ville døje med problemerne i halvandet år eller mere, ville jeg have troet, han var tosset. Det er uvirkeligt og svært at være i, at vi så at sige mister vores bedste år, siger Johnny Hansen i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

Johnny Hansen havde mere tid til familien

I begyndelsen var det dog også muligt at se de nye arbejdsvilkår fra den positive side:

– Det var første gang i mit voksne liv, at jeg arbejdsmæssigt var så meget nede i gear, at jeg for alvor mærkede forårets og sommerens komme. Vi benyttede lejligheden til at købe sommerhus i Skagen, hvor vi har opholdt os en del. Jeg har spillet mere golf, end jeg plejer. Og ikke mindst er vi i familien kommet tættere på hinanden.

Johnny Hansen er blevet ambassadør i lokalområdet

Derudover har nedlukningen truet mange på levebrødet, og det har fået sangeren til at gøre en indsats for forretningslivet i sit lokalområde:

– Jeg er blevet ambassadør for projektet ”Thy i balance”. Det handler blandt andet om at få folk til at handle lokalt, og i den forbindelse har jeg været rundt for at interviewe forskellige mennesker. Det hele indgik i en stor event, der foregik over nettet for nylig, fortæller han.

Far og søn-tid

Kandis-forsangeren har også brugt mere tid med sin søn Nicklas og dennes hjemmeskole. Men far og søn har også moret sig over Olsen-Banden-filmene og den klassiske tv-serie ”Huset på Christianshavn”.

– Den form for folkelig humor er han lige så vild med, som jeg altid har været, smiler Johnny.

Johnny Hansen er desuden aktuel med et soloalbum, hvor han hylder sit store idol med sine egne versioner af en stribe Elvis-hits.

Læs det store interview med Johnny Hansen og familien i dennes uges BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_1.jpg

Se nogle af de dejlige billeder fra interviewet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Kandis-Johnny (Foto: Søren Jul Lamberth/Aller Medier)

Læs mere om: