10. maj. 2021
Af Stine Ramlyng

Kandis-Johnny og fru Gitte udvider familien

Johnny Hansen
Gitte og Johnny Hansen
Foto: Søren Jul Lamberth
Kandis-forsanger Johnny Hansen og fru Gitte har udvidet familien med en lille ny under coronaen. Den har fire ben og hedder Bailey.

Johnny Hansen har nok at se til for tiden. Udover at barsle med et nyt album med fortolkninger af Elvis-hits har han og fru Gitte udvidet familien med et lille nyt familiemedlem på fire ben.

Bailey er familiens firbenede charmetrold

Den lille gyldne charmetrold hedder Bailey og er en maltipoo – en blanding af en malteser og en toypuddel. Og så er han et halvt år gammel og bliver ikke større, end han er nu.

Johnny Hansen
Foto: Søren Jul Lamberth

– Min mor og far havde også hund, da jeg var teenager. Så jeg vidste alt om, hvor glad man kan blive for sådan et dyr. Og han er da heller ikke til at stå for, når han følger mig overalt i huset, siger Johnny om familiens nyeste medlem, der er et halvt år gammel og ikke bliver større, end han er nu.

Coronaen gav os tid

Det er Gitte, der er skyld i, at den lille charmetrold har gjort sit indtog:

– Jeg har altid haft hund og ville gerne have en igen, men Johnny modsatte sig det i mange år, da det krævede meget arbejde og var svært at forene med musikerlivet. Men da corona havde givet os mere familietid, tænkte jeg, at skulle det blive til noget, skulle det være nu. Og en dag, da Johnny vågnede efter at have blundet lidt på sofaen, kunne jeg fortælle ham, at vi skulle have hund, og at jeg havde betalt depositummet.

I øvrigt har en hel stribe kolleger, venner og familiemedlemmer meddelt, at de er klar til at babysitte, når det er nødvendigt. Så den side af sagen er jeg ikke nervøs for, fortæller Gitte.

Johnny Hansen aktuel med nyt album

Udover at lære det ny familiemedlem at kende, er Johnny Hansen aktuel med et album, hvor han hylder sit store idol med sine egne versioner af en stribe Elvis-hits.

I denne uges BILLED-BLADET fortæller en af landets travleste musikere om, hvad han har fået månederne til at gå med i en tid helt uden koncerter.

Læs det store interview med Johnny Hansen og se de skønne billeder med familien i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden allerede tirsdag den 11. maj.

Se hvilke andre kendte, der også har fået hunde under coronaen i galleriet herunder:

GALLERI: De kendte har fået Coronahunde (Foto: Aller Medier og privat)

Læs mere om: