Tirsdag, 18. maj 2021 — af Stine Ramlyng

Kandis-Johnny overrasker: Går solo

Johnny Hansen
Johnny Hansen
Foto: Kaspar Wenstrup
Johnny Hansen har under corona haft tid til en masse ting, han ikke før, har haft tid til. Udover at lave et nyt album med sin gruppe Kandis, har forsangeren også haft tid til et soloprojekt, han har drømt om at lave, siden han var dreng.

Johnny Hansen, 55, har siden han var dreng været dybt fascineret af kongen af rock'n'roll, Elvis Presley. Og det er nu blevet til et soloprojekt for musikeren, der ellers er mest kendt for sine dansktop-sange med gruppen Kandis.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drengedrømmen er gået i opfyldelse

Albummet hedder ”Elvis On My Mind” og består af 14 Elvis Presley-tolkninger af Johnny Hansens yndlingssange fra rockens største ikon nogen sinde, Elvis Presley.

– Det begyndte egentlig med, at vores faste pladeselskabsmand, Henrik Sørensen, foreslog mig at indspille en plade med evergreens som ”Glemmer du” og ”Susanne, Birgitte og Hanne”. Jeg syntes ikke, det var der, jeg var her og nu. Jeg ville langt hellere opfylde min drengedrøm om at indsynge de bedste Elvis-sange. Og den idé købte Henrik på stedet, fortæller Johnny Hansen i et interview i BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elvis kan altid fylde et dansegulv

Der blev selvfølgelig spillet mange Elvis-plader i Johnnys barndomshjem, hvor farmand Bjørn Hansen selv lod sig inspirere af rockens konge.

– Jeg var seks-syv år gammel, da jeg for alvor bed mærke i Elvis. Og allerede i de første år med Kandis syntes vi, det var sjovt at tage Elvis-numre med på repertoiret. ”Blue Suede Shoes” kan altid fylde et dansegulv og taler til mange generationer.

Vaskeægte corona-udgivelse

De 14 Elvis-fortolkninger udgør tilsammen en vaskeægte corona-udgivelse med både danske og amerikanske musikere, amerikanske korsangere og den italiensk bosatte poplegende Søren Bundgaard ved knapperne.

Læs det store interview med Johnny Hansen i BILLED-BLADET nr. 19.

Se de skønne billeder hjemme fra Johnny Hansens hyggelige hus i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Kandis-Johnny (Foto: Søren Jul Lamberth/Aller Medier)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden