18. dec. 2022
Af Stine Ramlyng

Kirsten Siggaard dyrker denne særlige hobby året rundt: Resultatet kan særligt ses i julen

Kirsten Siggaard
Kirsten Siggaard
Foto: Birger Storm
Kirsten Siggaard er mest kendt for sin dejlige stemme, som hun har beriget danskerne med gennem flere årtier. Men én særlig hobby kommer familien til gode.

Hun tog danskernes hjerter med Melodi Grand Prix-sangene "Det' lige det", "Sku' du spørg' fra no'en" og "Ka' du se hva' jeg sa?" allerede i 80'erne. Siden har Kirsten Siggaard beriget danskernes øregange med sød musik og god underholdning.

I privaten er det dog en helt anden hobby, som hun beriger - ikke kun sig selv - men også hele sin familie med, og det er at strikke sweatre. Særligt i den søde juletid kan det ses.

- Jeg har gennem nogle år strikke julesweatre til alle, og næste gang er det Billies tur. Hun er dog i en alder, hvor hun vokser hurtigt, og hun kan snart passe den, som jeg oprindelig strikkede til Petra. Så måske er det i virkeligheden Bjørk, der skal have den næste sweater, når hendes er gået videre til Petra, siger Kirsten Siggaard, der også strikker til sig selv.

Kirsten Siggaard i eget julestrik med barnebarnet Billie på halvandet år ved sin side.
Kirsten Siggaard i eget julestrik med barnebarnet Billie på halvandet år ved sin side.
Foto: Birger Storm

Juleaften i familiens skød

I år skal Kirsten Siggaard fejre jul med sønnen Kasper, hans hustru Mette, deres døtre Bjørk og Petra samt Mettes far, mor og bror.

Kirsten Siggaard
Kirsten Siggaard med hele sin nære familie: Til venstre i billedet sønnen Mads og kæresten Tine med lille Billie på halvandet, og ti højre Kasper og hustruen Mette med børnene Bjørk, 8, og Petra, 4.
Foto: Birger Storm

- Sidste år var det mig, der var vært for julemiddagen. Det er jeg hvert andet år. Så kommer både Mads og Kasper (de to sønner, red.) her, og det samme gør Jørgen, siger Kirsten med hevisning til den mand, hun i 2017 blev skilt fra efter 38 års ægteskab.

Læs mere om: