Onsdag, 9. december 2020 - af Trine Larsen

Overraskende nyt fra Brødrene Olsen

Noller og Jørgen Olsen
Foto: Lars H. Laursen
Når TV2 Charlie i aften kl. 20.35 rydder sendefladen for at vise dokumentaren "Brødrene Olsen - to brødre, en karriere", skal man forberede sig på at have lommetørklæderne frem. For det er en meget spændende, men også yderst gribende fortælling om de to brødres enestående liv og ligeså enestående karriere.

Brødrene Olsen kender de fleste musikelskere i Danmark, og mange vil sikkert også mene, at de kender både de to brødre og deres karriere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men for selv den største fan vil dokumentaren "Brødrene Olsen - to brødre, en karriere", som sendes på TV2 Charlie onsdag kl.20.35 i to dele, formentlig alligevel overraske.

For dokumentaren viser de to brødres godt 50 årige karriere på godt og ondt og den tegner et spændende, bevægende, ærligt og meget nuanceret billede af brødrenes liv - helt derinde, bag det strålende spotlight, de også har befundet sig i, til tiderne, hvor det gik knapt så godt - eller slet ikke.

Dokumentaren fortæller om brødrenes opvækst, musikalske begyndelse og især om det særlige bånd, der er mellem de to brødre, som selv fortæller, at de er vidt forskellige.

Og frem for alt, så viser dokumentaren, hvordan Brødrene Olsen gennem deres snart 50-årige karriere har måttet kæmpe for den succes, der i år 2000 satte dem på verdenskortet med sangen, "Smuk som et stjerneskud" - skrevet af Jørgen Olsen og som på turnéerne til mere end 30 lande efterfølgende hed "Fly on the wings of Love".

 

I maj sidste år fik Noller diagnosen kræft i hjernen, og han kæmper stadig en utrættelig kamp for at få endnu nogle gode år sammen med sin familie, og i dokumentaren kan I se brødrenes rørende samtaler om deres mange oplevelser og livets - især for Noller - barske realiteter, der naturligvis også berører storebror Jørgen dybt.

Men husk Klenex, for "Brødrene Olsen - to brødre, en karriere" er overraskende, smuk, ærlig og meget, meget rørende.

Billed-Bladet nr. 50, der udkommer i morgen torsdag, har hele historien og også nyt interview med Jørgen Olsen, om hvad han laver nu, og hvordan det går med lillebror Noller.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden