6. apr. 2021
Af John Lautrup

Helle Thorning-Schmidt fejrer sølvbryllup: Se hvad hun siger om ægtemanden

Helle Thorning-Schmidt
Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock
Foto: Lars H. Laursen
Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock har i dag været gift i 25 år.

Helle Thorning-Schmidt, 54 år, og Stephen Kinnock, 51 år, kan i dag fejre sølvbryllup. Det fortæller Danmarks tidligere statsminister på Instagram, og over for BILLED-BLADET afslører hun, at det bliver en dag i tosomhed.

Havde håbet på kæmpefest

- Vi havde håbet på at være i Danmark og fejre med en kæmpe fest. Men det må vi have til gode til en anden gang, siger hun.

Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock mødte hinanden som helt unge, da de begge studerede i Brügge i Belgien. Og det møde har hun ikke fortrudt, som hun understreger i teksten på Instagram under billedet af de to.

https://imgix.billedbladet.dk/helle_0.jpg
Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock
Foto: Privat

- Sikke og ekstraordinær og sjov rejse vi har været på sammen. Hvad jeg faldt for? Udover hans gode udseende må det have været hans afhandling om "Undertrykkelsens strukturer i Simone de Beauvoirs romaner", som han var klog nok til at fortælle mig om på vores første date. Og et par andre ting, tænker jeg. Jeg ville tage ham igen den dag i dag. Hvis han altså bare ville give mig nogle likes på Instagram, skriver hun med et glimt i øjet.

Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock bor i London og er forældre til de voksne døtre, Johanna, 24 år, og Camilla, 21 år, som begge bor i Danmark.

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at vise tekst og billede fra Helle Thorning-Schmidts Instagram-profil.

Læs mere om: