Mandag, 24. januar 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Morten Messerschmidt og Dot Wessman: Sådan mødte de hinanden

Dot Wessman og Morten Messerschmidt 
Dot Wessman og Morten Messerschmidt 
Foto: Krestine Havemann
Dansk Folkepartis nyvalgte formand Morten Messerschmidt har i mange år dannet par med den 23 år ældre bakkesangerinde Dot Wessman.

Gennem mange år har Morten Messerschmidt været en fremtrædende figur hos Dansk Folkeparti, og søndag blev den 41-årige politiker valgt som partiets nye formand.

Han blev valgt på et ekstraordinært landsmøde i Herning, og ved hans side havde han som altid sin kæreste, den 63-årige Bakkesangerinde Dot Wessman.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forsvarede Messerschmidt 

Morten Messerschmidt og Dot Wessman mødte hinanden første gang i april 2007, da de begge var i Grøften i Tivoli. 

Efterfølgende kom politikeren ud i et voldsomt mediestormvejr, fordi han blev beskyldt for blandt andet at have sunget nazistiske slagsange den dag i Grøften, hvor han mødte sin kommende kæreste første gang. Dot Wessman stillede efterfølgende op som vidne i sagen, og Morten Messerschmidt blev siden renset for beskyldningerne. 

Bryllup i vente 

Den følgende sommer begyndte han og bakkesangerinden at date, og efterfølgende blev de altså også kærester.

Kærligheden brast dog, og i 2015 gik parret fra hinanden. Året efter fandt de dog melodien igen, og siden har de været et par.

Kærligheden blomstrer i den grad fortsat, og så sent som i sommer fortalte parret, at de går med bryllupstanker. Politikeren mangler bare lige at få et ’ja’ fra sin udkårne.  

- Brylluppet skal være i Italien, og jeg har fundet en præst. Vi mangler bare en dato og et ja, lød det fra Morten Messerschmidt, da han og kæresten var til teaterpremiere. 

Dot Wessman og Morten Messerschmidt i Grøften i 2009. 
Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden