Søndag, 13. december 2020 - af Stine Ramlyng

Sådan skal Søren Brostrøm holde jul i år

Søren Brostrøm

Søren Brostrøm

Foto: Martin Høien
Med en meget nærværende Covid19-virus får Sundhedsstyrelsens Søren Brostrøm - ligesom alle andre danskere - end lidt anderledes jul i år, end han plejer.

Sundhedstyrelsens 55-årige direktør elsker julen og samværet med familie og venner. Og selv om han ligesom alle andre danskere må skrue ned for den sociale julehygge, så skal der selvfølgelig stadig være jul.

Jul med corona

I et interview til Politikens sektion Juleliv fortæller Søren Brostrøm, hvordan han skal holde jul i år. Med coronaen in mente.

- Vi plejer i min familie at være mange samlet juleaften, og det skal vi selvfølgelig ikke være i år. Det bliver noget med, at vi deler os op, og så vil jeg naturligvis følge retningslinjerne og sidde med afstand, spritte hænder og så videre.

- Ellers har jeg ikke tænkt over, hvordan juleaftenen præcist kommer til at foregå, hvis jeg skal være helt ærlig. Det eneste, jeg lige nu ved, er, at vi bliver færre mennesker, end vi plejer, siger Søren Brostrøm i interviewet i Politiken, der blev bragt fredag den 20. november.

Der kommer en jul næste år

Derudover fortæller Søren Brostrøm, at han også kommer til at skrue helt ned for julefrokosterne i år, hvor han ellers plejer at ses med folk, han ellers ikke mødes med så tid. 

- Vi holder selvføleglig heller ikke julefrokost i Sundhedsstyrelsen, og selv om det er hyggeligt, er det omvendt også noget, jeg kan undvære. Der kommer nok en jul næste år, slår Søren Brostrøm også fast i interviewet.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden