14. apr. 2019
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Solrun Løkke Rasmussen er blevet korthåret

Solrun og Lars Løkke Rasmussen
Solrun og Lars Løkke Rasmussen
Foto: Birger Storm
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har sammen med fru Solrun haft et par hyggelige oplevelser på det seneste. Til prisfest i Cirkusbygningen og pandafest i ZOO så Solrun godt ud med helt ny og kort frisure.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var i smukt selskab, da han for nylig var til Danish Rainbow Awards i Cirkusbygningen i København. Ministeren var til prisfest sammen med sin kone Solrun, som så smart ud med frisk ny frisure.

Kort og godt

Solruns hår var noget kortere, end hun tidligere har været vant til, men den nye hårlængde klædet bestemt statsministerfruen. Et par dage efter prisfesten i Cirkusbygningen var Solrun igen i fokus, da han sammen med sin mand var på hemmeligt pandabesøg i ZOO.

Ved den lejlighed var hun mere casual klædt end til prisfesten, men også til det mere afslappede look var den korte frisure perfekt.

https://imgix.billedbladet.dk/20190403_dm_danish_rainbow_awards_254.jpg
Foto: Dan Mariegaard

Forårsfrisk Solrun Løkke Rasmussen

Med fin frisure og sit forårsfriske smil var Solrun med til at gøre sit og gemalens hemmeligt pandabesøg en helt almindelige hverdagsaften efter lukketid i Københavns ZOO til en dejlig begivenhed

BILLED-BLADET i denne uge

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse alt om Rainbow Awards i Cirkusbygningen, hvor kronprinsesse Mary fik publikum til at juble vildt.

Se alle de skønne billeder fra prisfesten, hvor TV2-profilen Jes Dorph Petersen sprang ud som kvinde og overraskede kronprinsessen, statsministeren, fru Solrun og alle andre blandt publikum.

Læs mere om: