Tirsdag, 18. august 2020 - af af Stine Ramlyng og Tanja Larsen

Hans Otto Bisgaard om nyt projekt: Mange har sagt, jeg skulle gøre det

Foto: Birger Storm
Danmarks måske mest kendte radiostemme gennem årtier, Hans Otto Bisgaard, 75, var egentlig gået på pension. Men nu tager et nyt projekt hans tid.

58 år som journalist, underholdningsvært, sportsvært og musiklegende skal nu samles i en bog, som Hans Otto Bisgaard er i færd med at skrive.

– Der er mange, der gennem årene har sagt, jeg skulle skrive mine erindringer, og jeg har holdt igen, fordi jeg altid har tænkt: ”Det er jo bare et job, jeg har haft,” siger han og fortsætter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arbejdet skulle ikke fylde derhjemme

– Hjemme hos min familie har jeg altid gjort meget ud af, at vores liv ikke skulle handle om mit arbejde. Hvis jeg havde været i Stockholm for at interviewe Paul Mc­Cartney, og når jeg så kom hjem til aftensmaden, så talte vi aldrig om Paul McCartney.

Foto: Privat

Så talte vi om, hvad min kone havde oplevet på sit job som skolelærer, og hvad mine børn havde oplevet. Det synes jeg var meget sjovere at høre om end at sidde og udbrede mig selv, fortæller Hans Otto.

Fantastisk spændende at dykke ned i

– Men nu skriver jeg mine erindringer, og det er fantastisk spændende at dykke ned i arkiverne og komme i tanker om alt det, jeg har oplevet. Jeg har været heldig, men jeg har så sandelig også arbejdet for det, siger Bisgaard, der dog stadig har lidt kontakt til mediebranchen.

Én dag om ugen laver han forefaldende arbejde hos tv-produktionsselskabet Metronome.

– Det giver mig så meget, og de er heldigvis glade for, at jeg kommer, siger Bisgaard med det karakteristiske grin, som man husker så godt fra tv og radio.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden