To år siden VM-sejren: Kan Danmark gøre det igen?

Nicolaj Jakobsen og co. efter VM-sejren i 2019

Nicolaj Jakobsen og co. efter VM-sejren i 2019

Foto: Jesper Sunesen
TV 2's håndboldeksperter tror på, at de danske håndboldherrer kan gentage VM-succesen fra 2019.

Landet var på den anden ende, da de danske håndboldherrer for to år siden i dag, den 27. januar 2019, sikrede sig VM-guldet. 

På hjemmebane i en propfyldt Boxen i Herning slog Mikkel Hansen og co. rivalerne fra Norge, og dermed kunne sejrsfesten begynde. 

De forsvarende verdensmestre er i nu Egypten, og indtil videre har slutrunden udelukkende budt på sejre til de danske håndboldherrer. 

Onsdag aften venter den afgørende kvartfinale, og en sejr over værterne fra Egypten vil betyde, at Danmark skal spille semifinale fredag. 

Det danske hold var præget af skader og sygdom hos flere store profiler inden VM, og målet for slutrunden var heller ikke så stort, som det tidligere har været. Inden afrejse til Egypten fortalte Nikolaj Jacobsen, at første mål var at komme i kvartfinalen. 

Det har han og håndboldherrerne opnået på imponerende vis, og det bliver spændende at se, hvor langt Danmark kan gå. 

Hvis man tror bookmakerne, kan de danske håndboldherrer om nogle dage rejse hjem med en guldmedalje om halsen, og flere af TV 2's håndboldeksperter er enige. 

Bent Nyegaard, Claus Møller Jacobsen og Daniel Svensson er uenige om, hvem der vinder sølv og bronze, men de tror alle tre på, at Danmark vinder guld, skriver TV 2 Sport. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden