3. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Ærlig Pernille Blume: Det er ikke lige nemt hver dag!

Pernille Blume
Pernille Blume
Foto: Lars H. Laursen
Danmarks svømmestjerne Pernille Blume og hendes franske kæreste Florent Manaudou har været meget sammen de seneste måneder.

Danmarks ukronede svømmedronning Pernille Blume har under det meste af coronakrisen opholdt sig i Marseille i det sydlige Franrig hjemme i kærresten Florent Manaudous lejlighed.

Det kom Blume ind på, da hun var styrmand forleden på TV 2 Sports Instagram-profil.

Pernille Blume nyder livet

- Jeg nyder livet her i Marseille med nye venner. Savner dog virkelig Danmark og min familie/venner. Håber snart, jeg ser dem igen. Det er tre måneder siden, jeg var hjemme. Det er ikke hver dag, som er nem, men de fleste dage er humøret højt, lød det fra Pernille Blume, da en bruger spurgte til hendes dagligdag i det sydfranske.

Blume vandt guld

Pernille Blume, som vandt OL-guld i Rio de Janeiro i 2016, afslørede tidligere på året, at hun var faldet for den franske tidligere OL-guldvinder i svømning, Florent Manaudou.

En stor udfordring

Manaudou fortalte i øvrigt for nylig til et fransk medie, at det har været en stor men god udfordring at komme så tæt på Pernille under coronakrisen, hvor parret har været sammen stort set uden afbrydelse.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb23-forsider_0.jpg

Læs mere om: