25. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Pernille Blumes forhold sat på prøve

Pernille Blume
Foto: Jesper Sunesen
Det har været en meget speciel tid for svømmeren Pernille Blume og hendes franske kæreste. Deres forhold er blevet sat på prøve under coronakrisen.

Danmarks svømmestjerne Pernille Blume kunne tidligere på året afsløre, at hun var ramt af den helt store kærlighed, og at hun nød den søde musik sammen en flot franskmand.

Pernille Blume forelsket

Pernille og Frankrigs store svømmehelt Florent Manoudou danner stadig par, men nu fortæller Florent til det franske medie Le Parisien, at den seneste tid med coronakrise og udgangsforbud har budt på udfordringer.

Sammen i Marseille

Forholdet mellem Manaudou og Blume er dog kun blevet stærkere af prøvelserne.

Den franske svømmer og Pernille Blume har tilbragt 24 timer i døgnet i to måneder i træk sammen i Manaudous lejlighed i Marseille.

Det har selvfølgelig sat deres forhold på en prøve, de dog sammen har bestået.

Ret bekræftende

- Det har været ret bekræftende for mig, siger Florent Manaudou til Le Parisien, og han fortsætter med at understrege han føler, at han har fundet lykken med sin Pernille.

Har en fælles drøm

Pernille Blume og Florent Manaudou drømmer i denne tid begge om at kvalificere sig til De Olympiske Lege i Tokyo, som er blevet flyttet fra sommeren 2020 til sommeren 2021 på grund af corona-situationen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb21-forsider-recovered.jpg

Læs mere om: