Tirsdag, 31. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Ærlige Hans Lindberg: Det er rigtig svært for mine sønner

Hans Lindberg
Hans Lindberg
Foto: Martin Høien
Hans Lindberg har været til masser af slutrunder, men efterhånden som hans børn er blevet store, er det sværere og sværere for dem at undvære deres far i flere uger ad gangen.

Til marts er det 20 år siden, at Hans Lindberg fik debut på landsholdet, og søndag aften vandt den 41-årige højrefløj endnu en guldmedalje med hjem til samlingen.

Mandag vendte han sammen med resten af landsholdet hjem til Danmark, og gensynet med hans to sønner var stort.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er klart, at det er sjovt at vise mine to drenge medaljerne, og for mig er det oplevelser som dem her, jeg samler på, og som er vigtige, fortalte Hans Lindberg, da BILLED-BLADET mødte ham på Københavns Rådhus mandag eftermiddag.

Det er ikke nemt at undvære familien under sådan en slutrunde, ligesom det heller ikke er nemt for hans to sønner, Aron på syv år og Carl på fire år, at undvære deres far i flere uger.

- Det har været svært. Jeg tror, det har været sværere for mine to drenge end for mig, fortalte Hans Lindberg, som til gengæld glædede sig over, at han kunne give dem en tur på rådhuset og dele en så stor oplevelse sammen med hele familien.

Hans Lindberg har været med til mange slutrunder i sin lange karriere, men det bliver sværere og sværere, jo ældre børnene bliver.

- Min ældste søn er klart den, der har det sværest med det. Han er begyndt at forstå, hvad tid er. Førhen var tre dage lang tid, og alt over det, vidste han ikke, hvad var. Når jeg har sagt, at jeg er væk i tre uger, kan man se på ham, at tankerne eksploderer, og at han kan fornemme, hvor lang tid det er. Han har været stærk og været god – og heldigvis har jeg en vidunderlig hustru, der har tacklet det hele, lød det videre fra Hans Lindberg, der nu nyder et par fridage i Danmark sammen med familien, inden turen atter går hjem til Tyskland. 

Hans Lindberg med sønnerne Aron og Carl på Københavns Rådhus
Hans Lindberg med sønnerne Aron og Carl på Københavns Rådhus
Foto: Lars H. Laursen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden