Tirsdag, 31. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Simon Pytlick har lige vundet VM – nu glæder han sig til at møde familiens nye guldklump

Simon Pytlick
Simon Pytlick
Foto: Lars H. Laursen
Simon Pytlick er nyslået verdensmester, men han er også nyslået onkel. Han glæder sig til at møde sin storesøsters nyfødte søn for første gang.

De danshe håndboldherrer har taget alt og alle med storm de seneste uger, og søndag aften lykkedes det at vinde VM for tredje gang i træk.

Det er Simon Pytlicks første slutrundesejr, og den unge fynbo har i den grad fået slået sit navn fast med en imponerende indsats.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er VM slut, og der er særligt én person, som Simon Pytlick glæder sig til at møde.

Den 22-årige landsholdsspiller er nemlig blevet onkel for første gang midt under slutrunden, for 19. januar fødte hans storesøster Camilla Bogetoft Pytlick sønnen Oskar.

- Jeg har ikke set ham endnu andet end over Facetime. Det er jo næsten større for mig lige nu at have fået en lille guldklump i familien. Ham glæder jeg mig utroligt meget til at se, fortalte Simon Pytlick, da BILLED-BLADET mødte ham på Københavns Rådhus mandag eftermiddag.

Simon Pytlick har yderligere en søster, Josephine Pytlick, men storesøsteren Camilla er den første i familien, der er blevet forælder.

Dermed er de tre søskendes forældre, Jan Pytlick og Berit Bogetoft Pytlick, også blevet bedsteforældre for første gang her i januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden