Mandag, 30. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Simon Pytlick har ikke set dem i en måned: Rørende gensyn med forældrene

Simon Pytlick
Simon Pytlick
Foto: Ritzau/Scanpix
Simon Pytlicks forældre var med i hallen i Stockholm, da VM-sejren kom i hus søndag aften, og gensynet med sønnen var meget følelsesladet.

Søndag aften beviste de danske håndboldherrer endnu engang, at de er verdens bedste landshold, da de slog Frankrig.

VM-sejren er den tredje i træk, men for 22-årige Simon Pytlick var det første gang, han stod øverst på podiet sammen med landsholdet.

Den unge fynbo har imponeret igen og igen under slutrunden, og meget fortjent endte han også med at få en plads på det officielle All Star-hold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I hallen i Stockholm havde han stor opbakning fra sine forældre, der ved alt om, hvordan det er at være professionel håndboldspiller – det har både Jan Pytlick og Berit Bogetoft Pytlick nemlig prøvet.

Simon Pytlick havde ikke set sine forældre i flere uger forud for VM-sejren, men det blev der rådet bod på søndag aften, for de var begge med på lægterne i Stockholm - og gensynet med sønnen var meget følelsesladet.  

- Begge mine forældre var rørte. Selvfølgelig var de det. De har hjulpet mig hertil, så for dem er det også en sejr. Der faldt en tåre, fortalte Simon Pytlick ifølge BT til pressen efter kampen, inden han tilføjede:

- Det var svært lige at vende det hele på de få sekunder, jeg havde sammen med dem, men et ’tillykke’ blev det da til. Det var virkelig godt at se dem igen. Jeg har ikke set dem i en måned.

Mandag vender Simon Pytlick tilbage til Danmark, hvor han sammen med resten af landsholdet skal hyldes på Københavns Rådhus.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden