Onsdag, 29. april 2020 - af Ulrik Ulriksen

Bekymret Schmeichel: Det her må ikke falde til jorden!

Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel

Foto: Aller Foto
Der er pludselig opstået stor usikkerhed om en af næste sommers store begivenheder i København.

Næste sommer venter en af de helt store sportslige oplevelser for Danmarks fodboldlandshold og danske roligans, medmindre København siger nej tak til at arrangere tre af det danske landsholds gruppekampe ved slutrunden om europamesterskabet.

Kasper Schmeichel håber

Fodboldlandsholdets målmand Kasper Schmeichel er bekymret, men har stadig et håb om, at Danmarks gruppekampe ved EM kan afvikles i Parken i København som oprindeligt planlagt.

Det er dog lige nu usikkert, efter at EM blev rykket fra 2020 til 2021 på grund af udbruddet af coronavirus.

Tre EM-kampe i Parken

At spille tre hjemmekampe mod henholdsvis Finland, Rusland og Belgien i en af fodboldens største turneringer er en mulighed, der nok aldrig nogensinde kommer igen.

Paradoksalt nok er det en anden stor begivenhed i København, som har skabt tvivl om afviklingen af EM i Parken.

Tour de France i København

Det er næste års Tour de France-start i Danmarks hovedstad, som giver praktiske problemer, og Københavns overborgmester, Frank Jensen, har i den forbindelse fået sved på panden med møder og mere planlægning, så alt kan gå op i en højere enhed.

Kun en gang i livet

- Det her må ikke falde til jorden. Det er en once in a lifetime-mulighed, som ikke bare vi, men hele Danmark har glædet sig til, siger landsholdsmålmand Kasper Schmeichel til DR Sporten og fortsætter med at understrege, at fodboldfesten i København nok er noget, alle danskere vil have brug for oven på det år, vi har været igennem.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden