27. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Caroline Wozniacki jubler over skøn besked

Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki
Foto: Dan Mariegaard
For Caroline Wozniacki var det vigtigt at få svar på et særligt spørgsmål, da hun havde fået konstateret kronisk lidelse.

Den tidligere tennisstjerne Caroline Wozniacki, 30, fortalte for et par år siden, at hun er blevet ramt af den kroniske lidelse leddegigt.

Da Caroline Wozniacki for alvor var blevet klar over, hvilke udfordringer af helbredsmæssig karakter hun stod overfor, dukkede spørgsmålene op i hendes hoved.

Caroline Wozniacki var nevøs

Caroline var blandt andet nervøs for, om problemerne ville have betydning for en eventuel graviditet.

Det og meget andet har danskeren i et stort interview talt med det tyske medie Bild om.

Det store spørgsmål

- Et af de mange spørgsmål, jeg stillede min reumatolog var: Kan jeg blive gravid med sygdommen, og ville det være sikkert for min baby? Nu hvor jeg ved, at jeg kan få børn, er jeg fokuseret på at holde min sygdom i ave, så jeg holder mig sund, hvis min mand og jeg beslutter os for at stifte familie, siger Wozniacki i interviewet.

I dag har Caroline Wozniacki ligesom i sin aktive tenniskarriere ekstrem fokus på, hvad hun spiser, og hvor meget hun fysisk er i gang hver dag,

Wozniacki tager leddegigten alvorligt og træner forebyggende.

Træner med sin mand

Fire gange om ugen bliver Caroline og hendes amerikanske mand David Lee sat i sving med øvelser af deres personlige træner, og udover den skemalagte træning går Wozniacki mange lange ture i den friske luft.

Tennis spiller hun dog ikke så meget mere.

David Lee og Caroline Wozniacki
David Lee og Caroline Wozniacki
Foto: Jesper Sunesen

Læs mere om: