16. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Christian Eriksen offer for brutal magtkamp

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Martin Høien
Danmarks bedste fodboldspiller Christian Eriksen har det svært i Italien, hvor han tjener sine millioner i storklubben Inter fra Milano.

Danmarks store fodboldstjerne Christian Eriksen har i mange sæsoner leveret varen for landsholdet samt for storklubber som Ajax i Holland og Tottenham Hotspur i England.

I denne sæson er han en af de tunge drenge på lønningslisten i traditionsklubben Internazionale, eller Inter, fra Italien.

Christian Eriksen har ikke ramt plet

Her har han dog ikke ramt plet med sine afleveringer, og hans spil har generelt været af svingende karakter.

Derfor er Christian røget ud i kulden, og samtidig melder italienske kilder på aviser som Tuttosport, at den danske profil er blevet offer for en brutal magtkamp i den pokal-hungrende klub fra millionbyen Milano.

Ud blandt reserverne

Christian Eriksen er blevet smidt ud blandt reserverne og er ikke en af nøglespillerne i sin træner Antonio Contes start-ellever.

Eksperter fra den italienske sportspresse melder ifølge BT, at Eriksen er blevet et en simpel brik i en iskold og kynisk magtkamp mellem træner Conte og klubdirektøren Giuseppe Marotta.

Marotta mod Conte

Det var direktør Marotta og ikke træner Conte, som trumfede et køb af Eriksen fra engelske Tottenham igennem i januar.

Træner Conte ville faktisk hellere have købt en helt anden spiller end danskeren.

Eriksen var et fejlkøb

Ifølge italienske sportsjournalister har træner Antonio Conte nu vraget Eriksen for at vise direktør Marotta, at købet af Danmarks bedste fodboldspiller var en strategisk og sportslig fejl, og at han gerne vil have, at klubben erkender fejlen og køber en ny og mere fysisk stærk spiller end lille, letbenede Eriksen.

Vil kæmpe sig tilbage

Eriksens kvaliteter på en fodboldbane er dog indiskutable, så mon ikke han snart har kæmpet sig tilbage på holdet i den store og traditionsrige mesterklub Internazionale.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb29-forsider.jpg

Læs mere om: