Søndag, 11. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Derfor skal Schmeichel ikke se EM-finalen i aften

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Mikael Rieck
For Kasper Schmeichel har EM-slutrunden budt på nogle af hans fodboldlivs mest uforglemmelige øjeblikke. Nu er EM dog et overstået kapitel for Schmeichel, der ikke skal se aftenens finale mellem England og Italien.

Danmarks herrelandshold i fodbold var et kæmpe hit til EM-slutrunden, og målmand Kasper Schmeichel var en af de store profiler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Især i semifinalen mod England, der endte med et ufortjent 1-2 nederlag, var Kasper ren verdensklasse.

Kasper Schmeichel skal ikke se tv i aften

Nederlaget var en kæmpe skuffelse for den evigt ambitiøse Schmeichel, der absolut ingen planer har om at tænde fladskærmen søndag aften klokken 21.00, når der fløjtes op til EM-finalen mellem England og Italien.

På torsdagens afsluttende EM-pressemøde i Københavns Lufthavn understregede både midtbanemotoren Thomas Delaney og Danmarks levende plankeværk Kasper Schmeichel, at de ikke skal se EM-finalen på tv.

- Jeg skal ikke se den, sagde Delaney.

- Det skal jeg heller ikke, lød det fra Schmeichel.

Schmeichel nyder lille datter

Torsdagens pressemøde blev afslutningen på hele seks ugers landsholdstjeneste for de danske spillere, og nu er de alle på en kort men velfortjent ferie, inden de skal tilbage til deres klubber.

Ferien nydes med familien, som EM-heltene ikke var sammen med i de mange uger, hvor landsholdet på grund af corona-truslen var isoleret i en boble.

Kasper Schmeichel og datteren Isabella
Kasper Schmeichel og datteren Isabella
Foto: Mikael Rieck

Kasper Schmeichel meddelte til pressemødet i lufthavnen, at han har en helt specifik plan klar for de næste par uger sammen med fru Stine og børnene Max og Isabella samt det seneste lille skud på Schmeichel-stammen.

- Jeg har en lille nyfødt datter derhjemme, som jeg ikke rigtig har lært at kende endnu. Så det bliver dejligt at komme hjem og se mine børn og min kone. Bare at kunne være sammen med min familie lidt, kommer det fra den danske landsholdsmålmand, der snart skal stille til træning i den engelske klub Leicester City.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden