Søndag, 11. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Efter karantæne: Prinsesse Nathalie klar til enorm udfordring

Prinsesse Nathalie
Prinsesse Nathalie
Foto: Lars Horn
For prinsesse Nathalie byder denne sommer på en udfordring og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Prinsesse Nathalie har meget travlt i denne tid, hvor hun som landstræner for det danske OL-hold i dressur er ved at gøre sig klar til De Olympiske Lege i Tokyo i Japan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Nathalie i Tyskland

For nylig ankom Nathalie, de danske dressurryttere og deres heste til karantæne i tyske Aachen, og dette var det første skridt på rejsen mod OL i Tokyo, som bliver en enorm udfordring og oplevelse for alle på dressurholdet.

Med udsættelsen af OL fra sidste år og et stigende smittetryk i Japan var der længe mange, der tvivlede på, om det kunne lade sig gøre at afvikle et OL.

Vigtige forberedelser

Nu kan de danske dressurryttere og resten af deltagerne på Danmarks OL-hold dog for alvor intensivere forberedelserne til Legene, der med sikkerhed bliver afviklet - dog uden tilskuere. 

For dressurrytternes vedkommende starter konkurrencerne lørdag den 24. juli med holdkonkurrencen, mens de sidste medaljer bliver uddelt i kür tirsdag den 28. juli.

For et par dage siden ankom de danske ryttere til Aachen i Tyskland, hvor de ifølge Ridehesten.com frem til på tirsdag skal være i karantæne med hestene for at forhindre at tage sygdomme med ind i Japan.

Nathalies stærke OL-hold

Landstræner prinsesse Nathalies hold ser således ud: Cathrine Dufour/ Bohemian, Carina Cassøe Krüth / Heilines’s Danciera, Nanna Skodborg Merrald/ Blue Hors Zack samt som reserve Charlotte Heering/ Bufranco.

I Aachen skal rytterne i samarbejde med Nathalie mærke efter, hvordan hestene har det og finde deres dagsform.

Det fortæller holdleder Anne-Mette Binder til Ridehesten.com, og hun fortsætter.

 – For tre uger siden var vi samlet til Bootcamp, og da rytterne tog hjem derfra, bad Nathalie dem om ikke at spændende buen for hårdt, for det har vi masser af tid til både her i Aachen, men også i Tokyo. Så vi forventer ikke, at de kommer og er knivskarpe på nuværende tidspunkt, det skal de nok bliv, lyder det fra holdlederen. 

Lang flyvetur venter

Tirsdag den 13. juli skal hestene flyve af sted fra en lufthavn i Belgien til Tokyo i Japan. 

Det er et logistikfirma, som er specialiseret i transport af heste, som har arrangeret kørslen af hestene fra Tyskland til Belgien, og det er også dette firma, der står for at flyve både heste og ryttere til Tokyo. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden