16. jul. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Det er så vildt: Christian Eriksen går i Peter Schmeichels fodspor

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Mega
Den danske fodboldlandsholdsspiller Christian Eriksen har fået sin fremtid på plads, og han kan se frem til et par udfordrende sæsoner på en stor adresse.

Danmarks bedste fodboldspiller Christian Eriksen har nu endelig fået sin fremtid på plads rent karrieremæssigt, for han har netop skrevet under på en kontrakt frem til 2025 med verdens største fodboldklub Manchester United.

Christian Eriksen er klar til nye udfordringer

Dermed skifter han fra Brentford og går nu i fodsporene på Danmarks legendariske målmand Peter Schmeichel, der i flere sæsoner vogtede buret for De Røde Djævle, Manchester United, med forbandet stor succes.

Nu skal Eriksen forsøge at gøre Kasper Schmeichels far Peter Schmeichel kunsten efter, og han er klar til at give alt for sin nye engelske klub.

Det har han i dag meldt ud på Manchester Uniteds hjemmeside.

Vil give alt

– Manchester United er en speciel klub, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg har haft det privilegium at spille på Old Trafford mange gange, men at gøre det i en rød trøje vil blive en fantastisk følelse, siger Eriksen og giver udtryk for, at han ser frem til at komme i gang.

– Jeg har stadig store ambitioner, og der er en stor del, som jeg kan opnå, og det her er det perfekte sted at gøre det, lyder det fra Eriksen.

Læs mere om: