Torsdag, 14. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Ramt af kronisk lidelse: Mikkel Damsgaard har til tider følt sig fortabt

Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard

Foto: Mikael Rieck
Det danske herrelandshold i fodbold har gennem længere tid manglet unge Mikkel Damsgaard, der har været fraværende på grund af helbredsmæssige problemer. Inden sommerferien fik Damsgaard heldigvis comeback på banen.

Den danske fodboldlandsholdsspiller Mikkel Damsgaard, 22 år, har haft et hårdt års tid præget af skader og andre helbredsmæssige problemer, og derfor har landstræner Kasper Hjulmand manglet ham til sit mandskab ganske længe.

Damsgaard har gjort comeback

Heldigvis gjorde Mikkel comeback på landsholdet lige inden sommerferien, og nu træner han på livet løs hjemme i sin italienske klub Sampdoria.

Damsgaard spillede ikke meget i sidste sæson på grund af en alvorlig skade, som han fortsat må tage medicin for at holde styr på, hvilket han ifølge Tipsbladet/Ekstra Bladet fortæller om i et interview med mediet Secolo XIX.

Mikkel er netop nu ved at bygge sig op, efter han i efteråret måtte gå fra banen med smerter i sit ene knæ.

Kort efter blev han opereret, da man fandt ud af, at han var ramt af et bakterieangreb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronisk lidelse

Siden har Damsgaard fået konstateret, at han lider af leddegigt, der er et kronisk helbredsproblem, og som kræver medicin.

– Selvfølgelig føler man sig til tider fortabt, og da jeg var på hospitalet, var jeg ked af det, men jeg har aldrig troet, at jeg ikke ville vende tilbage, siger Damsgaard blandt andet til det italienske fodboldmedie.

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden