Mandag, 1. februar 2021 — af Ulrik Ulriksen

Dette kalder svenskerne Niklas Landin efter VM-mirakel

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix
Den danske håndboldmålmand Niklas Landin leverede mirakuløse redninger på samlebånd, da Danmark slog Sverige og vandt VM-guld.

Danmark vandt herrernes VM-finale i håndbold 26-24 efter en fantastisk kamp af hele vores landshold.

Der var dog alligevel én profil, der skilte sig en smule ud.

Niklas Landin er den bedste

Danmarks og klodens bedste håndboldmålmand leverede den ene mirakuløse redning efter den anden i kampen i Kairo i Egypten, og det fik alle eksperter til at falde på halen af beundring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De svenske spillere blev drevet til vanvid, og under og efter kampen var de svenske sportsjournalister dybt imponerede af Landins ultrasmidige og klapperslange-hurtige stil.

Niklas Landin
Niklas Landin
Foto: Anne-Christine Poujoulat/Ritzau Scanpix

Et fantastisk monster

Det fik flere til i svensk tv at kalde Niklas Landin for Danmarks kung fu monster, hvilket naturligvis henviser til Landins smidighed og evne til med et karate-agtigt kung fu-spjæt at stoppe en bold, der er på vej ind i nettet bag ham.

Niklas Landin var kampens store spiller, og han er i denne sæson for længst blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller.

Blæksprutten fra Kiel

Til daglig tørner Landin ud for den tyske topklub THW Kiel, og i Tyskland kaldes Landin for den menneskelige blæksprutte, fordi han på sine frustrerede modstandere virker som en målmand med otte arme.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden