31. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Mange undrer sig: Hvor er kronprinsfamilien henne?

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Hanne Juul
Det blev en rigtig spændende VM-finale i herrehåndbold, og det hele endte med guld. Kronprinsfamilien fulgte finalen på tv. Men de så ikke finalen hjemme fra Amalienborg

VM-finalen i herrehåndbold blev vundet af Danmark efter en 26-24 finalesejr over Sverige.

Det medrivende VM-drama i Egypten med Mikkel Hansen og Niklas Landin i hovedrollerne blev fulgt af millioner af tv-seere i hele verden.

Frederik og Mary nød VM-finale

Også kronprinsfamilien fulgte hele kampen på tv, og efter kampen fejrede Frederik og Mary sejren med et glas champagne.

Mary og Frederik og deres fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent bor i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, hvorfra de har fulgt det meste af håndbold-VM i Egypten.

Kronprinsfamilien fulgte finalen

Finalen så de dog ikke hjemme på Amalienborg, men fra et helt andet hyggeligt sted i Danmark.

Det kunne man se på det billede af kronprins Frederik, som blev lagt op på kongehusets sociale medier som optakt til VM-finalen.

På de sociale medier er der blevet gættet flittigt på, hvor kronprinsfamilien er henne, og hvor de altså har nydt VM-finalen og fejret guldet.

Mange gætter på Trend

Alle gætter på det samme sted.

- Er det billede fra jagthytten i Trend, lyder det spørgende fra en fan af kongehuset og håndboldlandsholdet, og mange, mange andre gætter også på jagthytten

- Er kronprinsefamilien mon i Trend, skriver en fan i en kommentar på kongehusets sociale medier og en anden skriver ”Er Frederik mon i jagthytten i Trend? Det kunne det godt ligne”.

Læs mere om: