30. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Privat foto af jubel på Amalienborg: Vi glæder os til VM-finalen

Christian, Vincent, Josephine, Isabella, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Christian, Vincent, Josephine, Isabella, kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Martin Høien
Danmarks håndboldherrer er i VM-finalen efter semifinalesejr over Spanien. Kronprinsfamilien fulgte kampen på tv og ønsker tillykke.

Danmarks mandlige håndboldhelte spillede en ny stor kamp ved VM i Egypten og vandt semifinalen 35-33 over Spaniens regerende Europamestre.

Kampen var hamrende spændende og et par millioner danskere fulgte dramaet direkte på DR.

Mary og Frederik og børnene jublede i palæet

Hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg sad og stod kronprinsfamilien også foran tv-fladskærmen og fulgte Mikkel Hansen, Niklas Landin og de andre kæmpe sig i finalen, som spilles søndag klokken 17.30.

Modstanderen er ærkerivalerne fra Sverige.

Fulgte kampen på tv

På kongehusets sociale medier lagde Mary og Frederik og deres børn et par billeder ud fra situationen i den royale tv-stue, hvor Isabella, Vincent, Josephine, Christin, Mary og Frederik fulgte hele håndboldlandsholdets match og kunne juble, da dommeren fløjtede kampen af.

Kronprinsfamilien ønsker tillykke

- Her til aften så vi sammen med børnene håndboldherrernes sejr. Et stort tillykke fra os alle seks, lyder det på de sociale medier fra kronprinsfamilien, der skal se guldfinalen på søndag.

Vi glæder os

- Vi glæder os til at se finalen på søndag, hvor VM-guldet skal forsvares, kommer det fra Mary og Frederik og børnene, der fulgte håndboldherrerne tæt i 2019, da de vandt deres første VM-guld ved turneringen i Danmark.

Dengang vandt Danmark VM-finalen over Norge.

Læs mere om: