29. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Ærlig Victoria: Denne oplevelse glemmer jeg aldrig

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Martin Høien
For kronprinsesse Victoria er det vigtigt at opleve den svenske natur sammen med dem, hun elsker.

Sveriges kronprinsesse Victoria har netop deltaget i et digitalt seminar med fokus på den svenske natur og allemandsretten.’

Digital hilsen fra kronprinsesse Victoria

Torsdag den 28. januar deltog kronprinsessen med en digital hilsen ved seminaret "Älgen i rummet – konsten att kommunicera allemansrätten".

Det digitale møde havde deltagelse af Sveriges naturvejledere, pædagoger, naturturistguider og andre, som formidler kundskab om allemandsretten.

Helt specielt år

2021 er Friluftslivets år, og baggrunden til mødet er den udvikling, som lige nu præger friluftslivet.

På grund af coronakrisen er der kommet ny fokus på det at komme ud og få oplevelser i den friske luft i den smukke natur.

Den perfekte ramme

For kronprinsesse Victoria er den svenske natur også den perfekte ramme for de allerbedste og mest inderlige oplevelser.

Victoria har sammen med prins Daniel haft de skønneste oplevelser i Sveriges natur.

Fantastisk mulighed

- For nogle år siden fik jeg en fantastisk mulighed. Over to års tid fik jeg mulighed for at gå på vandringer gennem alle Sveriges landskaber, sagde Victoria i sin tale til den digitale begivenhed, og hun havde meget mere at fortælle.

Minder for livet

- Det blev 25 vandringer – på vandreruter, gennem skove og på strande. I regn, i sne, i hagl og – undertiden – i strålende sol. Det var en unik oplevelse, som jeg aldrig nogensinde vil glemme, lød det desuden fra kronprinsessen, der var sammen med prins Daniel på nogle af de vandringer, der bød på overnatning i telt.

Læs mere om: