16. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Efter tumor i hjernen: Susanne Munk Wilbek tilbage

Ulrik Wilbek og Susanne Munk Wilbek
Ulrik Wilbek og Susanne Munk Wilbek
Foto: Lars Horn
Det var fantastisk at se Ulrik Wilbeks kone Susanne Munk Wilbek tilbage i aktion efter en svær tid.

Den 15. september sidste år blev Susanne Munk Wilbek, der er gift med Viborgs borgmester Ulrik Wilbek, ramt af en tumor i hjernen.

Susanne på sidelinjen til kamp

Mandag vendte hun i sin rolle som assistentræner tilbage på Viborgs trænerbænk til kvindehåndboldkampen mellem Viborg HK og København Håndbold.

For Susanne Munk Wilbek, der i 1990’erne var målvogter på håndboldlandsholdet, der vandt OL, VM og EM-guld, var det fantastisk at være tilbage i fuld vigør efter sin hjerneoperation sidste år.

Glad for comeback

Også Viborg-cheftræner Jakob Vestergaard var glad for hendes comeback.

- Det er rigtig, rigtig dejligt at se, hun er tilbage i hallen igen, sagde Vestergaard blandt andet til TV2 Sport.

.52-årige Susanne Munk Wilbek har ifølge TV2 Sport den seneste tid været med ved holdets træninger i begrænset omfang, og mandagens kamp med Susanne på sidelinjen var hendes første i fem måneder.

Ulrik Wilbek fortalte

Efter Susanne Munk Wilbek i september blev ramt af en blødning i hovedet, fortalte hendes mand Ulrik Wilbek på de sociale medier om den barske oplevelse.

- Tirsdag den 15. september ved 8.30-tiden om morgenen blev min kone ramt af en stor blødning i hovedet. Hun nåede selv at kontakte mig og et par naboer, og allerede da vi fandt hende, var hun på vej over i bevidstløshed, lød det blandt andet fra Wilbek og han havde mere på hjerte.

- Susanne reddede sit liv ved at ane, hvad der var på vej. Alle I andre holdt hende i live og sørgede for, at hun kom igennem forhåbentlig helt uden mén, skrev Wilbek blandt andet.

Læs mere om: