29. jan. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Emil Jakobsen sætter ord på det særlige venskab med Mathias Gidsel

Emil Jakobsen og Mathias Gidsel
Emil Jakobsen og Mathias Gidsel
Foto: Martin Høien og Ritzau Scanpix
Emil Jakobsen og Mathias Gidsel har kendt hinanden i mange år, og trods deres unge alder har de allerede haft mange, store håndboldoplevelser sammen.

VM i herrehåndbold er i fuld gang, og det danske landshold får tilbragt rigtig mange timer i hinanden selskab.

Det er tydeligt at mærke, at de kender hinanden godt, og to af dem på holdet, som kender hinanden bedre end de fleste, er Emil Jakobsen og Mathias Gidsel.

- Det er lidt specielt, for vi er ret meget efter hinanden. Det er kun kærligt ment, fortæller Emil Jakobsen med et smil om sin gode ven, Mathias Gidsel.

De har kendt hinanden, siden de var et par unge teenagere, der var glade for at spille håndbold - det er de heldigvis stadig, selv om Emil Jakobsen netop er fyldt 25, og Mathias Gidsel fylder 24 år til februar.

- Vi startede på Oure samtidig, og nærmest derfra har vi spillet på samme hold. Vi har tit trænet sammen, og vi har haft meget tid sammen på godt og ondt. Det er fedt at kunne dele så mange oplevelser med ham nu med landsholdet, men også generelt på klubplan har vi spillet meget sammen og opnået nogle ting, lyder det videre fra Emil Jakobsen, der blandt andet har spillet sammen med Mathias Gidsel i GOG.

I dag spiller de i hver sin klub i Tyskland, men når landsholdet er samlet, er der god tid til at være sammen.

- Det er en speciel rejse, Mathias og jeg har været på, og det er fedt at dele det med ham, understreger Emil Jakobsen.

Læs mere om: