Fantastisk nyt om Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard

Foto: Ritzau/Scanpix
Hele Danmarks Mikkel Damsgaard vandt en hel fodboldverdens hjerter under EM-slutrunden. Nu er der spændende nyt om den danske diamant på blot 21 år.

Mikkel Damsgaard, 21, var en sand åbenbaring under EM-slutrunden, hvor han imponerede alt og alle med sit lette antrit og sin sublime teknik.

Og så scorede han også to fuldstændig forrygende mål.

Mikkel Damsgaard er eftertragtet

Det ene på langskud mod Rusland i Parken, og det andet direkte på frispark i EM-semifinalen mod England på Wembley.

Sidstnævnte scoring er så flot, at den netop er blevet nomineret til EM-slutrundens flotteste mål, hvilket er en kæmpe ære for Mikkel, der i løbet af de seneste uger er blevet en ombejlet herre i fodboldmiljøet.

Seneste nyt

Seneste nyt er, at den spanske storklub Real Madrid, som af mange regnes for verdens mest mytiske fodboldklub, har meldt sig på banen for at få Mikkel Damsgaards underskrift på en lang og for Jyllinge-drengen lukrativ kontrakt.

Under slutrunden med det danske landshold fortalte Damsgaard, at han  er stor fan af Manchester United i England, men at hans drømmeklub i Spanien er… Real Madrid.

Mikkel på ferie

Lige nu har Mikkel Damsgaard ferie fra sin italienske klub Sampdoria, og det er det italienske medie Tuttosport, der skriver, at Real Madrid vil have Mikkel fra Jyllinge til Spanien.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden