Onsdag, 14. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Kasper Hjulmand fortæller om uhyggelig drøm før EM-kamp

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Ritzau/Scanpix
For Kasper Hjulmand var EM-slutrunden en vild oplevelse med op- og nedture. I en ny dokumentar fortæller han om en uhyggelig drøm før kampen mod Belgien.

EM-fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand og hans spillere var under slutrunden udfordret både menneskeligt og sportsligt fra start til slut.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det handler en ny dokumentar fra DR med titlen ”Med landsholdet i hjertet – sommeren 21” om.

Under slutrunden stod Hjulmand og hans drenge overfor en kamp, der var noget helt særligt.

Kasper Hjulmand glemmer det aldrig

Kampen mon Belgien i Parken vil Kasper Hjulmand og resten af landsholdet aldrig glemme.

Kampen mod Belgien blev spillet få dage efter, Hjulmand og spillerne alle havde set deres holdkammerat Christian Eriksen falde om med hjertestop.

Kasper Hjulmand fortæller til DR Sporten, hvordan han var i tvivl om holdet kunne rejse sig, og hvordan flere af spillerne kastede op i omklædningsrummet, og nogle var simpelthen i tvivl om, hvorvidt de kunne spille.

Tvivl hos spillerne

På trods af modgangen løb alle på banen og spillede en flot kamp bakket op af hele Danmark.

Hjulmand fortæller, at den frygtelige oplevelse med Christian Eriksen rippede op i traumer hos både spillerne og ham selv.

Uhyggelig drøm

- Jeg er ikke sådan en, der drømmer. Men natten inden kampen mod Belgien drømte jeg, at der var én, som jeg holder af, der kæmper for livet og døde i mine arme, fortæller Kasper Hjulmand i DR-interviewet.

Allerede under slutrunden og igen i EM-studiet i søndags før finalen mellem England og Italien fortalte Kasper Hjulmand om en barsk oplevelse, der gjorde, at der var noget, der blev rippet op i hans bevidsthed.

Meget berørt

- Jeg er selv rigtig berørt af det. Som træner har jeg selv været involveret i en situation, hvor vi var ved at miste en på banen. Jeg kan mærke, at det betyder noget, sagde landstræneren tidligere på et pressemøde under EM og henviste til FC Nordsjælland-spilleren Jonathan Richter, der blev ramt af et lyn under en træningskamp i Hvidovre i 2009.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden