Håndboldhelt midt i julehyggen: Jeg er ekstremt ked af det

Jannick Green

Jannick Green

Foto: Lars H. Laursen
En af det danske herrelandsholds mest populære spillere har fået en ærgerlig besked i forbindelse med det forestående håndbold-VM i januar.

For håndboldmålmanden Jannick Green har det været en fast del af sæsonen at deltage i store EM- og VM-slutrunder som en del af det danske herrelandshold.

Sådan skal det ikke være i denne sæson, hvor Jannick af landstræner Nikolaj Jacobsen er valgt fra.

Jannik Green droppet til VM

Træneren har foretrukket andre målmænd, heriblandt Niklas Landin, til det kommende VM i Egypten i januar, og det forstår den fravalgte målmand godt ifølge TV2 Sport.

Spiller til daglig i Tyskland

Den 32-årige målmand, der til daglig spiller for den tyske storklub Magdeburg, har været udtaget til syv ud af de seneste otte slutrunder, så han er selvfølgelig mærket af at være siet fra.

Har overskud trods skuffelse

- Jeg er ekstremt ked af det, siger Green, der dog midt i en god juletid har overskud nok til at vise forståelse for Nikolaj Jacobsens hårde beslutning.

Jannick Green har således haft et vanskeligt år med skader i knæ og ryg.

Vil kæmpe sig tilbage

Green er dog en fighter af Guds nåde, så han fokuserer nu på at komme i form og få et godt 2021, så han kan kæmpe sig tilbage på landsholdet og blive en god makker for sin gode ven og målmandskollega Niklas Landin.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden