Hele Danmarks Damsgaard klar til nyt eventyr

Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard

Foto: Mikael Rieck
Alle danske fodboldfans faldt på halen over Mikkel Damsgaard under EM-slutrunden for et år siden. Siden har Damsgaard oplevet lidt af hvert, og nu er han på vej mod et vildt eventyr på den helt store scene.

Der har i længere tid været tiltagende rygter om, at fodboldspilleren og EM-helten Mikkel Damsgaard var på vej væk fra sin italienske klub Samdoria.

Og nu er der kommet seriøst skred i sagen, hvilket Sky Sports bekræfter.

Ifølge det meget respekterede engelske medie har Mikkel Damsgaards italienske klub takket ja til et bud fra klubben Brentford, der har dansk træner, Thomas Frank, samt flere danske spillere i truppen.

Damsgaard koster 150 millioner

Premier League-klubben Brentford vil betale 150 millioner kroner for Damsgaards underskrift på en længere kontrakt.

Nu resterer blot, at Brentford, der før sommerferien i øvrigt havde Christian Eriksen i truppen, og Mikkel Damsgaard får forhandlet de personlige vilkår på plads.

Nyt eventyr i England

Derefter vil et obligatoriske lægetjek kunne gennemføres, og så kan Mikkel Damsgaard taget hul på et nyt karrieremæssigt eventyr i verdens bedste fodboldliga – Englands Premier League.

Mikkel Damsgaard håber på, at den nærmeste fremtid bliver lysere end den seneste sæson, hvor Damsgaard var hårdt plaget af en knæskade.

Desuden fik han konstateret leddegigt, så han skal fremover tage gigtmedicin for at holde smerterne væk.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden