19. nov. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Holger Runes mor: Det er ikke altid lige let!

Holger Rune og Aneke
Holger Rune og Aneke
Foto: Ritzau/Scanpix
For tennisspilleren Holger Rune kører det hele som smurt i denne tid. Ved sin side har Holger sin mor Aneke, som løfter sløret for specielle udfordringer i livet som mor til en verdensstjerne.

Den 19-årige tennisstjerne Holger Rune har haft et forrygende efterår, og vinteren tegner lovende for den unge komet, der for nylig vandt den store turnering Paris Masters efter finalesejr over superstjernen Novak Djokovic.

Holger Runes mor Aneke følger sin seje søn i tykt og tyndt, og Aneke var selvfølgelig i Paris, da Holger vandt sin hidtil største turnering og kæmpede sig ind i top 10 på verdensranglisten.

Aneke og Holger Rune
Aneke og Holger Rune
Foto: Ritzau/Scanpix

Aneke og Holger Runes samarbejde er forbilledligt, men der er også mange udfordringer.

Bombarderet med spørgsmål om Holger

Aneke bliver blandt andet bombarderet med kommentarer og spørgsmål fra mange, der giver udtryk for holdninger til det specielle mor-søn makkerskab.

Der er således mange, som har en markant mening om, hvad der er det rigtige, og flere synes, at Aneke skal give mere slip på sin søn.

Det vil hun i øvrigt gerne, hvis det viser sig på et tidspunkt at være det bedste.

Ikke altid let

Der er også mange mennesker, der søger hjælp eller et godt råd fra Rune-lejren.

- Det er ikke altid lige let at være forældre til en sportspersonlighed. Og der er rigtig mange mødre og fædre, der har skrevet til mig med spørgsmål om, hvordan vi håndterer det, siger Aneke til B.T.

Læs mere om: