I dag sker det: Danmark i EM-gyser på Eriksens gamle hjemmebane

Christian Eriksen, Simon KJær og Kasper Schmeichel

Christian Eriksen, Simon KJær og Kasper Schmeichel

Foto: Jesper Sunesen
I aften fløjtes der op til en af de mest betydningsfulde EM-kampe i det danske fodboldlandsholds historie. Danmarks EM-helte anført af kaptajn Simon Kjær og målmand Kasper Schmeichel spiller mod Wales på en helt speciel arena i Amsterdam i Holland.

Der er sikkert nerver på fra morgenstunden blandt mange danske fodboldfans, og mon ikke Danmarks herrelandshold anført af kaptajn Simon Kjær og målmand Kasper Schmeichel også er ekstraordinært spændte her til morgen forud for aftenens vigtige EM-ottendedelsfinale klokken 18.00 på Johan Cruijff Arena i Amsterdam i Holland.

EM-kamp på Christian Eriksens gamle hjemmebane

Klokken 18.00 fløjtes der op til EM-kampen, der spilles på Christian Eriksens gamle hjemmebane.

Her tørnede Eriksen i begyndelsen af sin store karriere ud for klubben Ajax Amsterdam, der ikke har glemt danskeren.

Hollandsk støtte

På arenaen i aften vil der blandt de 16.000 tilskuere være 5000 danskere, og der vil også være en del hollandske tilskuere.

Det ventes, at de hollandske tilskuere i aften vil støtte Danmark som en hyldest til den tidligere Ajax-helt Christian Eriksen, der i EM-kampen mod Finland i Parken den 12. juni faldt om med hjertestop og blev genoplivet på banen.

PÅ DR1 kan du følge med i optakt til EM-braget fra klokken 16.00, hvor Josefine Høgh er i studiet med ekspterter, mens 3+ sender optakt anført af værten Peter Grønborg fra klokken 16.00 og viser selve kampen på Viaplay.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden