Lørdag, 12. juni 2021 — af Majken Munk

Jesper Grønkjær: Derfor er dette EM så særligt

Jesper Grønkjær
Jesper Grønkjær
Foto: Thomas Laursen
Fodboldekspert og tidligere fodboldspiller Jesper Grønkjær mærker, at fodboldfeberen raser endnu mere ved dette EM, og det er der en særlig grund til.

Lørdag begynder Europamesterskabet for alvor for de danske drenge.

Danmark møder Finland i den første gruppespilskamp på hjemmebane i Parken – og netop det gør, at dette EM er noget meget særligt, mener Jesper Grønkjær.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eufori omkring landsholdet

Selv om EM-slutrunden først lige er gået i gang, har fodboldfeberen allerede ramt landet hårdt.

Det kan Jesper Grønkjær og kolleger på Viasat tydeligt mærket. Han peger på, at noget af det, der er helt særligt og med til at få fodboldfeberen til at blusse er, at Danmark har tre kampe på hjemmebane.

- Jeg glæder mig helt vildt til det her med Danmark, fordi jeg synes, det er fedt. Nu har jeg selv prøvet at være med, og jeg synes, det der er så dejligt ved det, er, at der er en eufori omkring det. Det er fedt også for landsholdet, siger Jesper Grønkjær til BILLED-BLADET.

Mærker det mere

Jesper Grønkjær er dog ret sikker på, at det mere er alle omkring landsholdet, der mærker stemningen, frem for spillerne der er koncentreret omkring fodbolden.

- Det, der er så sjovt, er, at alle os rundt om landsholdet, oplever det meget mere, end spillerne gør, for spillerne er inde i en boble. Det kan jeg mærke, er den store forskel. Det er fedt for spillerne, men det er også fedt for os, siger han grinende.

 

Jesper Grønkjær skal under EM-slutrunden agere ekspert på Viasats dækning af Europamesterskabet i fodbold.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden