17. okt. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Kasper og familien har lagt privat plan: Hjulmand glæder sig til december

Kasper Hjulmand, Liva og Vibeke
Kasper Hjulmand, Liva og Vibeke
Foto: Mikael Rieck
Fodboldlandsholdets træner Kasper Hjulmand havde familien med til kæmpe prisefest, og efter et travlt 2021 har Kasper og familien lagt an til en smule afslapning.

Herrelandsholdet i fodbold har haft et mildest talt vildt år med fornemme resultater til både EM-slutrunden og i VM-kvalifikationen.

EM-slutrunden var en stor succes og gav landsholdet det folkelige gennembrud, der nærmest kun matches af dynamitholdet fra 1980’erne.

Kasper Hjulmand har leveret varen

Og i VM-kvalifikationsturneringen har Hjulmands tropper gjort rent bord og vundet alle otte kampe, der er blevet spillet.

Det er historisk, og Danmarks herrelandshold er allerede kvalificeret til VM-slutrunden i Qatar næste år.

Der har været tryk på kedlerne, og lige midt i det hele står træner Kasper Hjulmand, som er elsket af hele Danmark for sin særlige stil præget af en kombination af korrekthed, udadvendthed og menneskelig varme.

Til prisfest med familien

Kasper var til stor prisfest lørdag aften i DR Koncerthuset, og han havde fru Vibeke og deres datter Liva på 13 år med til den fine begivenhed.

Kasper kunne fortælle, at han er ved at forberede sit landshold til sæsonens to sidste VM-kvalifikationskampe mod Færøerne og Skotland, og så kunne han også afsløre, at han og familien er klar til at holde lidt fri sidst på året.

- Det bliver nok i december måned, hvor vi har tid til hinanden. Så december glæder jeg mig til, lyder det fra Kasper Hjulmand, der nyder landsholdets succes, men som også gerne vil være privat og nyde familielivet i fred og ro mellem de store landskampe.

Jul udenfor rampelyset

Hjulmand kan slappe helt og aldeles af med familien i december, og det bliver udenfor rampelyset, at julemåneden skal nydes.

- Jeg er meget privat og elsker at være privat. Jeg kan godt klare opmærksomheden, når jeg er på mit job, og den tager jeg gerne, men i mit privatliv, vil jeg gerne have lov at være privat, så det har jeg det bedst med, lyder det fra fantastiske Hjulmand, der helt sikkert får en perfekt julemåned med fru Vibeke og datteren Liva.

Læs mere om: