2. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Kasper Schmeichel irettesat i studiet på direkte tv: Du må ikke sige ”vi”

Kasper Schmeichel
Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix
Det var en noget speciel oplevelse for fodboldlandsholdets målmand Kasper Schmeichel at være i studiet hos en stor engelsk tv-station i en live-udsendelse i allerbedste sendetid.

Målmanden på det danske herrelandshold i fodbold, Kasper Schmeichel, l var mandag aftenens gæst i ”Monday Night Football”-studiet hos den store tv-station Sky Sports.

Schmeichel var i studiet live i forbindelse med optakten til den vigtige Premier League-kamp sent i aftes mellem hans tidligere klub Leicester City og Everton.

Kasper har store følelser for Leiciester City, som han har spillet for i mange sæsoner og vundet både Premier League og FA Cup med.

Det gav Schmeichel visse udfordringer med som ekspert at være neutral og objektiv i sin vurdering af kampen, for han blev ved med at siger ”vi”, når han talte om sit gamle hold med alle de mange venner på.

Det fik en af studieværterne, Liverpool-legenden Jamie Carragher, til at irettesætte Kasper Schmeichel midt i den direkte udsendelse.

Kasper Schmeichel måtte forsvare sig

- Du må ikke sige ”vi”, sagde Carragher med et stort smil på ansigtet og understregede belærende og jokende til danskeren, at når man er ekspert eller ”pundit”, så skal man være mere neutral i sit sprog.

- Jeg er ikke studieekspert endnu, kom det hurtigt fra Schmeichel, som hyggede sig over den kvikke replikudveksling.

Kasper sagde derefter, at klubben Leicester er som en familie for ham, så det er helt umuligt for ham at være helt objektiv, når han skal tale om dine gamle holdkammerater.

Du kan se klippet med Schmeichel i tv-studiet ved at klikke lige her.

Kasper Schmeichel skiftede fra Leicester i England til Nice i Frankrig sidste sommer.

Schmeichel nåede at spille for Leicester City fra 2011 til 2022.

Læs mere om: