15. apr. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Seerne fik tårer i øjnene: Kasper og Stine Schmeichel gav ung fan sit livs oplevelse i Frankrig

Stine og Kasper Schmeichel
Stine og Kasper Schmeichel
Foto: Ritzau/Scanpix
På TV 2 lørdag aften har seerne oplevet et fantastisk og meget, meget rørende indslag med Stine og Kasper Schmeichel, der har givet drengen Jeppe en fantastisk oplevelse. Det har Stine Schmeichel fortalt om.

Kasper Schmeichel og hans kone Stine Schmeichel har været i et par fremtrædende roller her til aften i TV 2’s indsamlingsshow “Alle vores børn”.

– Jeg har altid vidst, at man kunne bruge fodbold til at gøre en forskel, lyder det fra Stine Schmeichel, der var med til at stifte Fodboldfonden i 2017.

Stine fortalte på live-tv lørdag aften om sit og Fodboldfondens vigtige arbejde, da hun lod sig interviewe af TV 2’s vært Camilla Martin.

Et af liveshowets stærkeste indslag lørdag aften var Stine og Kasper Schmeichel med i.

I lørdagens indsamlingsprogram kunne seerne blandt andet møde Jeppe.

Det møde fortalte Stine Schmeichel om til B.T.

Schmeichel fik besøg i Nice

– Kasper og jeg har lige haft besøg i Nice af Jeppe, som var inviteret med til en fodboldkamp. Han får mødt Kasper efter kampen og får hans trøje og handsker, siger Stine Schmeichel til B.T. og fortsætter

– Han får en oplevelse for livet. Så det er det, vi allerbedst kan lide at lave i Fodboldfonden. Det er at bruge fodbolden til at skabe glædesfyldte oplevelser, lyder det fra Stine.

Indslaget fra Nice i Frankrig, hvor Kasper Schmeichel sammen med sin Stine møder Jeppe og hans mor ramte mange danskere lige i hjertet, og hjemme i stuerne hos seerne var der flere, der fik tårer i øjnene over det rørende indslag.

Det kan undertegnede i hvert fald skrive under på.

Totalt blev der samlet over 12 millioner kroner ind på den store indsamlingsaften på TV 2.

Læs mere om: