26. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Midt i kæmpe succes: Hård tid for Viktor Axelsen

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
For Viktor Axelsen er det hårdt at være langt væk fra Danmark for første gang i lang tid.

Det kører rigtig godt i denne tid for badmintonspilleren Viktor Axelsen, der er i Thailand for at spille turneringer af den allermest prestigefyldte slags.

På to uger har Viktor vundet to turneringer og tjent en lille million kroner til sig selv og familien derhjemme.

Viktor Axelsen alene i Bangkok

Netop familien betyder alt for Axelsen, der har været i Bangkok siden 3. januar, og han har den store sæsonfinale tilbage i Thailands hovedstad, før han vender hjemad til sin kæreste Natalia og deres lille datter Vega.

Viktor Axelsen savner kæresten og datteren utroligt meget, så det er naturligvis midt i den store sportslige optur rigtig hårdt at være væk fra Natalia og Vega.

I oktober blev han far, og det er første gang, han er væk fra familien siden familieforøgelsen.

Ringer hjem

Det er hårdt men heldigvis er FaceTime opfundet, så han kan holde en god kontakt til sine to elskede derhjemme.

- Men jeg savner dem ubeskriveligt, siger Viktor til Ekstra Bladet og fortæller også om den corona-boble, han og de andre spillere befinder sig i, mens de opholder sig i Bangkok.

Spiller for familien

- Der kan godt være stille på værelset, og så savner jeg dem specielt meget. Jeg bruger det dog som motivation og får energi på den måde, lyder det fra Axelsen, der forklarer, at Vega og Natalia giver ham ekstra kræfter, og når han er på banen, spiller han ikke kun for sig selv - han spiller for familien.

Læs mere om: