16. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Nadia Nadim kan glæde sig

Nadia Nadim
Nadia Nadim
Foto: Aller Foto
For den danske fodboldstjerne Nadia Nadim gælder det om at holde humøret højt i en svær coronatid. Nu kan hun glæde sig til en travl september.

Der er ikke meget gang i sportens verden i denne tid hvor coronakrisen sætter sit præg på Danmark og resten af verden.

Nadia Nadim tvunget til pause

Den danske fodboldstjerne Nadia Nadim spiller til daglig i den franske storklub Paris Saint Germain, og så er hun en af profilerne på det danske kvindelandshold.

Alt står stille

Lige nu står fodboldens verden helt stille, og det betyder, at Nadim hverken kan spille bold med sin klub eller med landsholdet.

Netop Danmarks kvindelandshold måtte på grund af coronakrisen flytte fire EM-kvalifikationskampe i det første halvår af 2020.

Fløjten lyder til september

Nu kan Nadia Nadim og hendes holdkammerater på landsholdet dog glæde sig til efteråret, for der bliver fløjtet op til de første af vigtige EM-kampe i september.

- Danmark skal spille de resterende fem opgør i kvalifikationen henover efteråret, og rækkefølgen af kampene er uændret. Bosnien-Hercegovina og Malta venter på udebane i september, derefter gælder det Israel hjemme og Italien ude i oktober og til sidst Italien hjemme på Viborg Stadion den 1. december, lyder det fra Dansk Boldspil Union, der tror på, at Nadia Nadim, Pernille Harder og resten af landsholdsstjernerne kvalificerer Danmark til slutrunden om Europamesterskabet.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb16-forsider_3.jpg

Læs mere om: