15. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Isabella og Christian fortsætter med fjernundervisning hjemme hos Mary

Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prins Christian
Prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary og prins Christian
Foto: Hanne Juul
I dag er skolerne genåbnet for elever i 0.-5. klasse. Prinsesse Josephine og prins Vincent kunne begynde i skole i dag, men prinsesse Isabella og prins Christian må vente lidt endnu.

Der har været gang i den i skoler rundt omkring i landet, hvor elever fra 0. til 5. klasse er begyndt i skole igen midt i coronakrisen.

Mens kronprinsparrets yngste børn prinsesse Josephine og prins Vincent, der går i 2. klasse, er begyndt i skole i dag på Tranegårdskolen nord for København, må prinsesse Isabella, der er elev i 6. klasse, og prins Christian, som går i 8. klasse, vente lidt med at møde op til undervisning i klasseværelset.

Isabella og Christian bliver hjemme

Isabella og Christian fortsætter med at få fjernundervisning lidt endnu hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg hos kronprinsesse Mary og kronprins Frederik, og det er især Isabella helt ok med.

Isabella, som fylder 13 år den 21. april, har i hvert fald for nylig i et video-indslag på TV2 fortalt, at har det fint med denne form for undervisning.

Sjovt med fjernundervisning

- Jeg synes faktisk, det er meget sjovt med det der fjernundervisning sagde prinsesse Isabella, mens prins Christian var mere optaget af noget andet.

- Jeg savner at se mine venner og have en mere varieret hverdag, hvor man får lov til at dyrke sport og være mere aktiv, lød det fra prins Christian i klippet, som kan opleves på kongehusets sociale medier.

Mette Frederiksen
Foto: Aller Media

Læs mere om: