Lørdag, 4. april 2020 - af Ulrik Ulriksen

Linse Kessler: Jeg elsker dig dronning Margrethe!

LInse Kessler

Linse Kessler

Foto: Jesper Sunesen
Hele Danmarks dronning Margrethe har markeret sig stærkt i denne tid med coronakrise. Det beundrer alle hende for. Linse Kessler er en af dronningens største fans, og vi har talt med hende.

Alle danskere er begejstrede for den måde, dronning Margrethe har markeret sig og kommet med vigtige opfordringer til os i denne tid med coronakrise.

Gennem mange år har dronning Margrethe gjort det flot i mange forskellige sammenhænge, og Majestæten har beundrere overalt.

Linse Kessler er fan

En af dronningens største fans er Linse Kessler, som vi  for nylig talte med om hendes holdning til kongehuset og dronning Margrethe.

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Lars H. Laursen

Skøn kærlighedserklæring

- Jeg elsker dig, og det kan jeg godt sige, selvom jeg ikke kender dig, sagde Linse faktisk direkte henvendt til Margrethe, og så uddybede Familien fra Bryggen-stjernen ellers sine tanker om hele Danmarks Margrethe.

Linse ser op til dronningen

Ifølge Linse Kessler er Margrethe den dejligste dronning i verden og en person, man bør se meget op til, og så er dronningen også bare en supersej kvinde.

Linse understreger desuden, at hele det danske kongehus betyder meget for vores omdømme ude i verden, og det er vigtigt altid at huske på.

BILLED-BLADET nr. 14 kan købes fra 2. april 2020.

Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden