1. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Niklas Landin og familien skal træffe stor beslutning

Niklas Landin
Niklas Landin spiller i storklubben THW Kiel i Tyskland.
Foto: Birger Storm
Midt i den svære tid med coronakrise har håndboldlandsholdets målmand Niklas Landin ligesom alle andre meget at tænke over. Niklas og familien skal blandt andet i den nære fremtid træffe en helt speciel og meget stor beslutning.

Den danske håndboldstjerne Niklas Landin og hans kone, Liv Skov Christensen og deres to børn, Pelle og Silje på fem og to år, bor i Kiel i Tyskland, hvor Niklas er målmand for den lokale storklub THW Kiel.

Niklas Landin skal overveje fremtiden

Niklas Landin har blot halvandet år tilbage af sin kontrakt i den tyske storklub, og han og familien skal derfor snart begynde at tænke over, om de skal blive i Kiel, hvor de er glade for at være, eller om de skal flytte til en anden klub i en ny by eller måske endda et andet land, hvor Niklas kan fortsætte karrieren.

En stor beslutning

Det er en stor beslutning for familien, for det handler også om, at Niklas og Livs søn Pelle skal starte i skole, og at deres datter Silje skal starte i børnehaven.

Og hvor skal det ske?

Alt dette fortæller Niklas’ kone Liv Skov Christensen om i podcasten Anden til Venstre.

Nilas Landin
Niklas Landin og familien står foran en vigtig beslutning.
Foto: Hanne Juul

Liv støtter Niklas

I podcasten fortæller Liv om, at mens Niklas Landin koncentrerer sig iom at være verdens bedste håndboldmålmand, så fokuserer hun på alt omkring sportskarrieren.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb14-forsider_4.jpg

- Det er mig, der bekymrer mig om alt rundt om, sådan at vores familie fungerer, for fungerer den ikke, så kan Niklas ikke fungere i håndbolden, siger Liv.

Læs mere om: