Nikolaj Jacobsen om fed fest på ambassaden: Vigtigt at vise glæde

Nikolaj Jacobsen og Mathias Gidsel

Nikolaj Jacobsen og Mathias Gidsel

Foto: Ritzau/Scanpix
Der var fart på festen, da de danske håndboldherrer og resten af den danske OL-delegation festede på ambassaden i Tokyo. For Nikolaj Jacobsen var festen med særlig fejring af Mathias Gidsel en god oplevelse,

Fantastiske Mathias Gidsel sad på skuldrene af en holdkammerat med sølvmedaljen på, mens der blev sunget og danset til den helt store guldmedalje, da den danske OL-delegation natten mellem lørdag og søndag festede igennem på Danmarks ambassade i Tokyo.

Alt foregik helt efter de glædende corona-restriktioner i en solid festboble.

Træner Nikolaj Jacobsen filmede

Håndboldherrernes træner Nikolaj Jacobsen filmede lidt af festen og delte videoen på sin Instagram-profil, og det lille klip af Gidsel på skuldrene af Lasse Andersson er blevet et hit.

Mad fra pølsevogn

Til festen, hvor håndboldherrerne fejede deres sølvmedalje efter finalenederlaget til Frankrig, blev der serveret fadøl og hotdogs, også et par franske, fra en pølsevogn.

Festen var hyggelig, og Jacobsen kaldte begivenheden med gang i den i ambassadens japanske have for en god aften.

Derfor eksploderede festen

Det hele eksploderede kort, da man til selskabet fik at vide, at 22-årige Mathias Gidsel var kåret til OL-turneringens bedste spiller.

Så kom Gidsel op på skuldrene, og der blev sunget vild hyldestsang og danset igennem.

Vigtigt at fejre sølvmedaljer

For træner Nikolaj Jacobsen var det vigtigt at vise alle, at hans spillere trods skuffelsen over det tabte guld sagtens kunne glæde sig over en OL-sølvmedalje.

- Efter et kvarter i omklædningen, og der kom lidt god musik, så begyndte stemningen at lette, og så blev den bare bedre og bedre, sagde landstræneren ifølge B.T.

Det er nemt at give BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden