Nikolaj Jacobsen rystet: Det var lidt skræmmende at se

Nikolaj Jacobsen

Nikolaj Jacobsen

Foto: Birger Storm
Om 11 dage begynder OL-turneringen i Tokyo for de danske håndboldherrer. Træner Nikolaj Jacobsen er rystet over sine spillere kort før afrejsen.

De Olympiske Lege i Tokyo i Japan venter på det danske herrelandshold i håndbold, som skal i aktion for at forsvare det OL-guld, de vandt i Rio de Janeiro i Brasilien for fem år siden efter en fantastisk finalesejr over Frankrig.

Vanskelig opgave for Nikolaj Jacobsen

Det bliver dog en vanskelig opgave at hente guld igen, for de regerende verdensmestre og olympiske mestre fra Danmark er i en skidt forfatning lige nu.

Det lægger landstræner Nikolaj Jacobsen slet ikke skjul på efter mandag aftens kamp mod Sverige, der endte med en 31-30 sejr.

Det var for dårligt

Jacobsen var simpelthen ifølge TV 2 Sport rystet over det lave niveau hos sine spillere, der dækkede skidt op og tabte mange dueller det meste af kampen. 

- Jeg synes, det var lidt skræmmende at se, hvor tunge vi var i dag, sagde Jacobsen blandt andet, og han skældte undervejs i kampen også sine spillere ud, da der var timeout i 1. halvlegs slutning.

Midt i miseren trøster Nikolaj Jacobsen sig dog lidt med, at der er 11 dage til den første kamp i OL-turneringen, og at han nok skal få sine spillere klar til at levere varen.

Spiller mod Japan

Danmark indleder OL den 24. juli klokken 14.30 dansk tid, hvor hjemmeholdet Japan venter i åbningskampen.

Efterfølgende spiller Danmark mod Egypten, Bahrain, Portugal og Sverige i gruppen.

De fire bedste hold fra hver af de to grupper går videre til kvartfinalerne.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden