4. jan. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Nu sker det snart: Christian Eriksen er ved at være klar igen

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Ritzau/Scanpix
Det er rigtig godt nyt om fodboldspilleren Christian Eriksen, der efter hjerteprobleme snart er tilbage i aktion for alvor.

Danmarks store fodboldstjerne Christian Eriksen forventes meget snart at genoptage træningen med et hold igen.

Det sker ifølge Christian agent senere i januar

Christian Eriksen har trænet alene

Christian Eriksen har genoptrænet alene i Schweiz den seneste tid, efter at han i sommer faldt om med hjertestop under EM-kampen imod Finland i Parken, og nu ser alt ud til, at han vil spille fodbold igen.

Det er den hollandske spilleragent, Martin Schoots, der fortæller den gode nyhed til det britiske medie Daily Mail.

Det går godt

- Det går rigtig godt for Christian. Han havde alle tjek lige før jul, og resultaterne var så gode, at vi forventer, at han vil være involveret i gruppetræning med et hold lidt senere i januar, lyder det fra Schoots, der samtidig melder ud, at det er bedst Christian Eriksen selv udtaler sig om dette, hvilket han snart vil gøre ifølge Daily Mail.

Engelsk interesse

Daily Mail skriver, at klubber fra den engelske Premier League er interesseret i den danske stjerne, der har fået indopereret en ICD-hjertestarter efter sit hjertestop i Parken i sommer.

Forbudt at spille i Italien

Lige nu er Eriksen uden kontrakt og klubløs, da den italienske storklub Inter ophævede deres kontrakt med danskeren som følge af italiensk lovgivning.

Det er i Italien ikke tilladt at spille fodbold med en indopereret hjertestarter.

Læs mere om: