Mandag, 30. januar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Rasmus Lauge endte som VM-helt: Fejret af hustruen

Rasmus Lauge
Rasmus Lauge
Foto: Martin Høien
Rasmus Lauge leverede en pragtpræstation i VM-finalen, og hustruen fulgte ham på tætteste hold i Stockholm.

Søndag aften beviste de danske håndboldherrer igen, at de er verdens bedste, og efter sejren over Frankrig brød jublen løs.

Rasmus Lauge blev med sine 10 mål afgørende for, at danskerne fik sejren i hus – det var der ikke mange, der havde forudset bare en uge forinden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

31-årige Rasmus Lauge har nemlig været plaget af en skade under det meste af slutrunden, og i lang tid så det ikke ud til, at han ville blive klar.

- Jeg har holdt mig til ilden og trænet som en sindssyg og prøvet at holde mig klar til det, hvis det her tidspunkt skulle komme. Jeg havde heller ikke forestillet mig, det skulle gå så godt, det vil jeg gerne indrømme, men jeg har hele tiden troet på det og troet på, at hvis jeg fik chancen, kunne jeg levere noget stort og give gutterne noget tilbage for den støtte, de har givet mig under turneringen, fortalte Rasmus Lauge i studiet på TV 2 efter kampen.

Tusindvis af danskere fulgte hans pragtpræstation hjemme foran tv-skærmen, mens han hustru, Sabrina Jepsen, så med fra tætteste hold.

Hun var nemlig med på lægterne i Stockholm for at følge sin mand, der mod alle odds endte finalens helt store helt.

Rasmus Lauge og Sabrina Jepsen blev gift i september 2018, og en måneds tid siden blev de forældre til datteren Freja. I 2019 kom sønnen Noah til verden.

Rasmus Lauge og Sabrina Jepsen
Rasmus Lauge og Sabrina Jepsen
Foto: Jesper Sunesen
Rasmus Lauge og Sabrina Jepsen
Rasmus Lauge og Sabrina Jepsen
Foto: Jesper Sunesen

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden