9. aug. 2021
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Rørt Viktor Axelsen: OL-stjerne opkalder sin søn efter ham

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Snart kommer en lille, ny Viktor til verden – og han er opkaldt efter sin fars OL-kollega.

Han har selv vundet OL-guld, og når han bliver far igen senere på året, skal den lille ny opkaldes efter en anden guldvinder, nemlig Viktor Axelsen.

Det afslørede cykelrytteren Michael Mørkøv i et interview med DR, efter at han og makkeren Lasse Norman Hansen havde cyklet sig til en OL-guldmedalje i mændenes parløb.

- Der kommer en Viktor i december, og han er opkaldt efter ham, der også har vundet en guldmedalje her for en uge siden, sagde Michael Mørkøv.

https://imgix.billedbladet.dk/20210808-163337-2_51mb_1.jpg
Michael Mørkøv (tv.) cyklede sig til guld sammen med makkeren Lasse Norman Hansen, og snart bliver han far til lille Viktor.
Foto: Ritzau/Scanpix

I interviewet fortalte Michael Mørkøv også, at den danske badmintonstjerne havde været en kæmpe inspiration for ham under OL.

I DR-programmet ”Guld til Danmark” var Viktor Axelsen i studiet søndag aften, og han var tydeligt meget rørt og beæret, da han hørte Michael Mørkøv fortælle om den flotte gestus.

Viktor Axelsen fortalte desuden, at OL-kollegerne Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen også er en stor inspiration for ham.

Michael Mørkøv har i forvejen to børn, Alberte og Frederik, med hustruen Trine, og senere på året udvides familien altså med et nyt medlem – nemlig lille Viktor.

Læs mere om: