Mandag, 9. august 2021 — af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Rørt Viktor Axelsen: OL-stjerne opkalder sin søn efter ham

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen
Foto: Kaspar Wenstrup
Snart kommer en lille, ny Viktor til verden – og han er opkaldt efter sin fars OL-kollega.

Han har selv vundet OL-guld, og når han bliver far igen senere på året, skal den lille ny opkaldes efter en anden guldvinder, nemlig Viktor Axelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslørede cykelrytteren Michael Mørkøv i et interview med DR, efter at han og makkeren Lasse Norman Hansen havde cyklet sig til en OL-guldmedalje i mændenes parløb.

- Der kommer en Viktor i december, og han er opkaldt efter ham, der også har vundet en guldmedalje her for en uge siden, sagde Michael Mørkøv.

Michael Mørkøv (tv.) cyklede sig til guld sammen med makkeren Lasse Norman Hansen, og snart bliver han far til lille Viktor.
Foto: Ritzau/Scanpix

I interviewet fortalte Michael Mørkøv også, at den danske badmintonstjerne havde været en kæmpe inspiration for ham under OL.

I DR-programmet ”Guld til Danmark” var Viktor Axelsen i studiet søndag aften, og han var tydeligt meget rørt og beæret, da han hørte Michael Mørkøv fortælle om den flotte gestus.

Viktor Axelsen fortalte desuden, at OL-kollegerne Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen også er en stor inspiration for ham.

Michael Mørkøv har i forvejen to børn, Alberte og Frederik, med hustruen Trine, og senere på året udvides familien altså med et nyt medlem – nemlig lille Viktor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden